Redovna cijena

Cijena za članove

broj školskih sati

Školski sati iz područja struke

Marijan Mustač, mag. ing. el.

Datum seminara: 07. svibnja 2024.  Mjesto: Zagreb, Ulica Hrvatskog proljeća 34 

TEMATIKA STRUČNE RADIONICE

Na radionici ce se biti rijeci o prakticnim metodama ispitivanja transformatora. Fokus ce biti dan Energetskim Transformatorima, govoriti ce se o sljedecim ispitivanjima: omjer, otpor namota, prazni hod, kratki spoj, tangens delta, SFRA i Parcijalna Izbijanja.

Biti ce obradjeni primjeri te cemo se osvrnuti na prakicne savjete koji bi mogli biti od koristi. Govoriti ce se i o ispitivanju instrumentacijskih transformatora (srujnih i naponskih) i o savjetima kako to najbolje i najbrze izvesti

NAMJENA STRUČNE RADIONICE

Namjena ove radionice je prenijeti znanja potrebna za ispitivanje strujnih, naponskih i energetskih transformatora. Takodjer namjena je upoznati sudionike sa logikom koja se nalazi iza konkretnog ispitivanja (zasto se izvodi o odredjeno ispitivanje), nacinom izvodjenja ispitivanja (egzekucija) kao i interpretacijom rezultata.

Sudionici ce biti upuceni sto znace losi rezulati odredjenih ispitivanja, tj. kako iskorisiti ukupnost rezultata ispitivanja kako bi se donjela intergralna dijagnoza stanja transformaora.

Kotizacija

Kotizacija po sudioniku iznosi 210,00 €  (za članove EDZ-a 150,00 € ).

Ako se želite prijaviti, molimo ispunite i pošaljite prijavnicu

[]
1 Step 1
Prijavnica za seminar/stručnu radionicu
Jeste li član EDZ-a?odaberite
Zaposlen u
Tvrtka je član EDZ-a?odaberite
Izjava o privatnosti: Suglasan sam da EDZ, sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 ( Uredba), koristi moje osobne podatke samo u svrhu slanja informacija na moju adresu elektroničke pošte. Navedeni podaci moraju biti registrirani u bazi podataka EDZ-a, a prikupljeni osobni podaci ne smiju se dostavljati trećim osobama niti se komercijalno koristiti od trećih strana ni unutar niti izvan Republike Hrvatske.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Prijavu sudionika za stručnu radionicu obvezno poslati na adresu organizatora na jedan od ovih načina:

  • online prijavnicom
  • putem e-pošte na: nada@edz.hr

Opće informacije:
Nada Menzildžić
EDZ – tajništvo
tel: 091 60 56 779
e-pošta: nada@edz.hr

MJESTO ODRŽAVANJA

Zagreb, Ulica Hrvatskog proljeća 34